ye-logo.v1.2

У новому сезоні Екстра-ліги хмельницький “Спортлідер+” змагатиметься із дев'ятьма командами

Спорт 1825
Фото: sportlider.km.ua

Керівництво футзального турніру прийняло рішення збільшити кількість суперників.

У чемпіонаті футзальної Екстра-ліги сезону 2014-2015 років візьме участь десять команд. До старожилів: “Енергії” (Львів), “Урагана” (Івано-Франківськ), “ЛТК” (Луганськ), “Кардинала-Рівне” (Рівне), “Спортлідера+” (Хмельницький) та харківського “Локомотива” додалися ще чотири першолігові колективи: “Приват” (Кривий Ріг), “Лукас” (Кременчук), “СумДУ” (Суми) та “Титан-Зоря” (Покровське, Дніпропетровська область). “Єнакієвець” з Єнакієво (Донецька область) знявся з першості

“Сподіваємося, що цей сезон внесе певні позитивні моменти, перш за все за рахунок більшої кількості команд. Та й формат змагань обіцяє чимало цікавих поєдинків, - ділиться враженнями від нововведень начальник хмельницького “Спортлідера+” Артем Глас. - Спочатку команди грають двоколовий турнір, а це 18 матчів. Потім 8 кращих команд потрапляє до серії плей-офф і вже в матчах до двох перемог на стадії 1\4 фіналу, та трьох перемог на стадії півфіналу та фіналу визначать чемпіона.”

Новий сезон у найвищому за рангом футзальному дивізіону країни стартує 6 вересня. Календар же турніру стане відомий 26 серпня.

1 тур, 6 вересня
“Енергія” (Львів) - “СумДУ” (Суми)
“Приват” (Кривий Ріг) - “ЛТК” (Луганськ)
“Ураган” (Івано-Франківськ) - “Спортлідер+” (Хмельницький)
“Кардинал-Рівне” (Рівне) - “Локомотив” (Харків)
“Лукас” (Кременчук) - “Титан-Зоря” (Покровське)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую