ye-logo.v1.2

Хмельничанам, які досягли 16-річчя у серпні, вручили паспорти у День Незалежності (ФОТО)

Суспільство 2871

Такі урочистості чекали на тих, хто має досягнення у навчанні, спорті чи мистецтві.

Під час святкового мітингу до Дня Незалежності України, що відбувся біля пам’ятника Тарасу Шевченку, представники міської та обласної влади вручили паспорти 14-ти юним хмельничанам.


16-річні хлопці та дівчата, одягнуті у вишиті сорочки, фотографувалися із своїми «головними» документами та розповідали про плани на майбутнє.


Так, Вікторія Атаманчук, котра навчається в НВК №4, планує здобувати вищу освіту за кордоном.
«Я люблю Україну, але навчатися планую у Польщі: на філолога або психолога», - розповідає дівчина. – Я не є відмінницею, але займаюся багатьма справами, які мені подобаються, наприклад, вишиванням, плаванням».


А учень ЗОШ № 7 та кандидат у майстри спорту з карате Владислав Махлай планує поєднати своє майбутнє із захистом територіальної цілісності України – стати прикордонником.


«Уся моя сім’я в прикордонних військах, і я з дитинства мрію стати прикордонником, навіть не уявляю себе в іншій професії, - каже Владислав. – Сьогодні хочеться хмельничанам побажати мирного неба над головою».


Також під час мітингу хмельничани, серед яких представники влади та громадських організацій, військові, приватні підприємці, студенти, школярі, поклали квіти до пам’ятника Кобзарю.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую