ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» тріумфував на кубку Львівщини

Спорт 1840
Фото: sportlider.km.ua

Подоляни лише одного разу зіграли унічию, решту матчів виграли.

У Львові пройшов передсезонний турнір з футзалу кубок Львівщини. Відповідно до жеребу, хмельницький «Спортлідер+» потрапив до групи «А», де суперниками були львівська «Енергія» та криворізький «Приват».
У першому ж матчі вирішувалася доля путівки до фіналу, проте «Енергія» та «Спортлідер+» не зуміли визначити сильнішого, суперники навіть не змогли забити бодай голу. У підсумку «суха» нічия.
У наступній грі гру львів’яни без проблем розібралися із «Приватом» - 5:0, а тому, щоб посісти першу сходинку та вийти до фіналу, і «Спортлідеру+» потрібно було обігрувати криворіжан із різницею не менше п’яти забитих м’ячів. Подоляни виконали це завдання, підсумковий рахунок – 7:2 на користь «спортлідерців».
У фіналі суперником «Спортлідера+» був івано-франківський «Ураган». Лише у першому таймі команада з Прикарпаття чинила опір хмельничанам. Після перерви подоляни довели свою перевагу до розгрому – 5:2 і кубок Львівщини їде у Хмельницький.
«Турнір цікавий і потрібний для команди. Невдовзі стартує новий сезон і нам було корисно зіграти із сильними командами, - розповідає начальник «Спортлідера+» Артем Глас. - Наразі йде перегляд групи новачків. Єдиний з ким вже підписали угоду - це Андрій Копко, вихованець одеського футзалу. За підсумками минулого сезону команду залишили четверо виконавців: Хомин, Коробка, Сондак та Заворотний.»
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую