ye-logo.v1.2

Хмельничанин керуватиме інвестиціями та впроваджуватиме інновації у Московській області

Політика 2540
Фото: admoblkaluga.ru

Раніше він працював заступником губернатора Калузької області.

Новим міністром інвестицій та інновацій Московської області призначено Руслана Залівацького. Вакансія для подолянина відкрилася після того, як міністр Денис Буца став віце-прем'єром обласного уряду.
“Основне завдання, яке стоїть перед нами зараз - зробити інвестиційний клімат в Московській області зразком для наслідування, - цитує Руслана Залівацького прес-служба уряду Підмосков'я. - Уже пророблена колосальна робота по створенню позитивного іміджу регіону в інвестиційному середовищі, ми продовжимо рухатися в тому ж напрямку, виконуючи функцію одного вікна для представників бізнес-спільноти.”

Довідка
Руслан Залівацький народився 15 травня 1977 року у Старокостянтинові. З 1978 року проживав у Пскові, де в 1994 році закінчив середню школу № 24.
У 1999 році випустився з Фінансової академії при Уряді Російської Федерації за фахом “Фінанси і кредит”, спеціалізація - “Податкові розслідування”. З 2001 по 2003 рік служив в Експертному управлінні УФСНП Росії по Московській області.
У 2003 році був призначений на посаду заступника начальника відділу судово-економічних експертиз головного управління внутрішніх справ Московської області. З 2004 по 2007 рік працював заступником генерального директора - директором Департаменту оподаткування та права у великій аудиторській і консалтинговій компанію “Росекспертиза”. У листопаді 2007 року запрошений на посаду першого заступника генерального директора ВАТ “Корпорація розвитку Калузької області”, а в 2008 році став генеральним директором товариства.
У 2008 році закінчив Санкт-Петербурзький університет МВС Росії по спеціальності “Юриспруденція”. У жовтні 2008 року був призначений на посаду заступника міністра - начальником управління інвестицій міністерства економічного розвитку Калузької області.
З кінця вересня 2009 року - виконуючий обов'язки міністра економічного розвитку Калузької області. З 11 січня 2010 року - міністр економічного розвитку Калузької області.
У липні 2012 року став заступником Губернатора Калузької області. 27 червня цього року звільнений від займаної посади на підставі особистої заяви.
Руслан Залівацький мітив в уряд Російської Федерації, проте 5 серпня його призначили міністром інвестицій та інновацій Московської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую