ye-logo.v1.2

У Хмельницький завітає колекціонер мистецтва та музикант Павло Гудімов

Культура 2534
Фото: надане художнім музеєм

Засновник столичноого арт-центру "Я Галерея" презентуватиме у художньому музеї проект “До Дерева”.

Хмельницький обласний художній музей спільно зі столичним арт-центром Павла Гудімова “Я Галерея” проведе проект “До Дерева”, присвячений річниці Незалежності України.
Основна складова проекту — виставка живопису та скульптури відомого українського художника, лауреата премії ім. В.Стуса, премії “ARSENALE AWARDS 2012”, письменника і філософа Миколи Малишка.
“Микола Малишко презентує як живопис, так і дерев'яну скульптуру. З її допомогою художник спілкується із глядачем, звертаючись як до архаїки, так і до сучасності, - розповідає директор Хмельницького обласного художнього музею Лариса Чернова. - Скульптура Малишка — лаконічна та універсальна, її з легкістю може сприйняти людина будь-якої національності. В той же час відчувається її приналежність до української культури”.
Відкриття проекту відбудеться 28 серпня о 16.00. Окрім ознайомлення з творчістю Миколи Малишка на відвідувачів чекає спілкування із засновником "Я Галереї", музикантом, екс-гітаристом гурту "Океан Ельзи" та колекціонером мистецтва Павлом Гудімовим та перегляд фільму.
Проект “До Дерева” триватиме у Хмельницькому до 28 листопада. Адреса музею: вул. Проскурівська, 47.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую