ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали хабарника у ЖЕКу

Кримінал 2491
Фото: provse.te.ua

Чоловік переступив через закон заради півтори тисячі гривень.

Керівник відділу житлово-експлуатаційної контори в одному з райцентрів Хмельницької області отримав хабар у 1500 гривень за допомогу у проходженні засудженим громадських робіт.

“Працівники відділу по боротьбі з економічною злочинністю затримали «на гарячому» 32-річного посадовця, який за неправомірну винагороду взявся вирішити питання про фіктивне проходження громадських робіт, призначених судом 19-річному хулігану, - повідомляє прес-служба обласного управління міліції. - Керівник відділу пообіцяв підписати табель проходження громадських робіт, які засуджений не відпрацював в повному обсязі.”

Під час огляду посадовця правоохоронці знайшли “незаконні” 1500 гривень.

Наразі посадовцю комунального підприємства вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною третьою статті 368 - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Покарання передбачає ув'язнення терміном від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю протягом трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую