ye-logo.v1.2

Бютівська фракція визначилася з новим головою?

Політика 3653

За попередніми даними, ним може стати нинішній заступник голови Хмельницької обласної ради Віктор Адамський.

Принаймні його кандидатуру на голову фракції в Хмельницькій обласній раді подали до столиці на затвердження. Таке рішення прийняли представники фракції ВО «Батьківщина» в облраді та члени обласного партійного бюро. Про це Газету «Є» повідомило джерело в партії. Партійці засідали в суботу, 30 серпня. Засідання було розширеним, але закритим для преси.

«Окрім інших питань, обговорювали кандидатуру голови фракції замість виключеного з партії Івана Гладуняка. Більшістю голосів затвердили кандидатуру Віктора Адамського», – повідомило джерело.

На запитання, чи залишиться Віктор Романович і надалі першим заступником голови Хмельницької обласної ради, партійці повідомили, що «питання остаточно вирішуватиметься тоді, коли запропонована кандидатура буде погоджена в столиці».

До речі, Віктор Адамський вже був головою фракції до 2011 року. Тоді він написав заяву та пішов з цієї посади. На його місце тоді обрали Івана Гладуняка, якого нещодавно виключили з партії.

Партійці однак не виключають варіанту, що якщо кандидатуру Адамського таки затвердять на посаду голови фракції, то є велика ймовірність того, що депутати вимагатимуть переобрати заступника голови облради, бо "ці дві посади суміщати не можна".

Нагадуємо, що Хмельницьку обласну раду очолює свободівець Іван Гончар, який відразу після свого обрання на посаду склав повноваження голови фракції ВО "Свобода". Бютівець Віктор Адамський з приставкою «перший» та екс-фронтовик Ігор Хитрук обрані його заступниками.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую