ye-logo.v1.2

Облитися крижаною водою заради допомоги «своїм»

Суспільство 2883

Заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Олександр Смичишин та т.в.о начальника земагенства Руслан Лещишин долучилися до флешмобу Ice Bucket Challenge і пообіцяли перерахувати кошти для свободівського батальйону «Січ».

Нові відра, бутильована вода і сніг у кульку. Свободівці Руслан Лещишин та Олександр Симчишин йдуть обливатися крижаною водою в рамках флешмобу Ice Bucket Challenge.

«Ми за здоровий спосіб життя і за допомогу військовим», – так вони пояснили, чому погодилися взяти участь у флешмобі.

Олександр Симчишин пообіцяв перерахувати кошти для батальйону «Січ», а естафету передав народному депутату Ігорю Сабію, який, до речі, саме 4 вересня святкує день народження, депутату Хмельницької міської ради Володимиру Гончаруку та начальнику Хмельницького міського управління МВС Василю Птащуку.


Туди ж, батальйону «Січ», перерахував кошти й Руслан Лещишин, а естафету передав своїм друзям Олені та Олександру, а також депутату Хмельницької облради, бютівцю Івану Гладуняку.


Довідка: Батальйон «Січ» – добровольчий батальйон патрульної служби міліції особливого призначення, створений в червні 2014 року у структурі ГУ МВС України з добровольців ВО «Свобода».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую