ye-logo.v1.2

У Городку жінка підібрала пін-код до банківської картки сусіда та зняла усі кошти

Кримінал 2276
Фото: zakarpattya.net.ua

Проти зловмисниці відкрили кримінальне провадження. Їй загрожує реальне ув'язнення.

У жителя Городка раптово з банківської картки зникли гроші. Чоловік звернувся до місцевих правоохоронців, проте запевняв, що картки він ніде не губив, нікому не передавав та й пін-коду до них не розголошував.

“У ході розслідування працівники Городоцького райвідділу міліції з‘ясували, що злодійкою, яка заволоділа коштами чоловіка виявилася його сусідка. Жінка зайшла до будинку у той час, коли власник спав, і помітила на тумбочці поруч із ліжком дві банківські картки. Взявши їх обережно, щоб не розбудити господаря, вона швиденько побігла до банкомату і, увівши в якості пін-коду навмання дату народження того самого чоловіка, зняла 300 гривень. Потім повернулася до оселі і так само тихо поклала картки на місце”, - розповіли у прес-службі обласного управління міліції.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 185 - крадіжка. Жінці загрожує штраф до 1700 гривень, громадські роботи терміном до двохсот сорока годин, виправні роботи до двох років, арешт до шести місяців або ув'язнення до трьох років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую