ye-logo.v1.2

На “Ярмарці спорту” стронгмени зубами тягнутимуть бус

Спорт 2656

«Сьогодні спорт - завтра здорове майбутнє». Під таким лозунгом пройде захід у Хмельницькому.

На базі обласного центру фізичного виховання учнівської молоді вперше у Хмельницькому 12 та 13 вересня пройде “Ярмарок спорту”. Захід покликаний популяризувати спорт не лише серед молоді, дорослим також намагатимуться прищепити любов до фізичної культури. Хоча, звісно, ставка робиться саме на майбутнє України — дітей.

“Ярмарок спорту проходитиме у манежі, який має площу більше однієї тисячі квадратних метрів. Будуть представлені всі спортивні федерації міста з олімпійських та неолімпійських видів спорту. Візьмуть участь і спортивні клуби, - розповідає директор обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Анатолій Фєдосєєв. - Кожний учасник ярмарку матиме бокс, де зможе представити свій вид спорту. Ми хочемо, щоб діти, та й дорослі також, спробували себе у тому виді спорту, який їм найбільше сподобається.”

На ярмарку хмельничани зможуть поспілкуватися із іменитими гостями: олімпійськими чемпіонами Іриною Мерлені та Сергієм Нагорним, чемпіоном Європи Павлом Олійником, найсильнішою людиною Світу у 2009 році Сергієм Конюшком та іншими зірковими спортсменами.

“Також розігруватимуться призи від партнерів та спонсорів. Дітям солдатів, які зараз в АТО, та з малозабезпечених сімей роздамо безкоштовні абонементи для відвідування платних секції. Проведемо благодійну акцію “Придбай браслет — допоможи армії України”. Браслет коштуватиме 10 гривень, а кошти передамо хмельницьким військовим, які воюють в АТО”, - додає директор “Ярмарки спорту” активіст громадської організації “Самопоміч” Юрій Осович.

Як розповіли організатори заходу, відкриватимуть ярмарок хмельницькі мажоретки, порадують гостей свята і стронгмени, які зубами тягнутимуть “бус” із дітьми.

“Ярмарок спорту” пройде в обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді (м. Хмельницький, вулиця Пилипчука, 41): 12 вересня з 12:00 до 18:00 та 13 вересня з 11:00 до 16:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую