ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкриється шоу-рум українських дизайнерів

Культура 4432
Фото: організаторів

Соціальний проект покликаний розвивати модну індустрію у місті.

Творче об’єднання “GORCHIZZA FAMILY” та тайм-кафе “Clever Club” презентують соціальний проект “Gorchizza market” — тимчасовий шоу-рум українських дизайнерів (місце, де представлені зразки речей певних брендів). Там хмельничани зможуть побачити одяг та аксесуари із нових колекцій хмельницьких брендів, таких як DOUBLE ME, RG Bow Ties, Yutar та інші, а також дизайнерів з Києва, Львова, Івано-Франківська та Тернополя. Усі речі будуть представлені в одному екземплярі. У шоурумі можна буде придбати речі або ж замовити індивідуально.
“Це соціальний проект, покликаний розвивати фешн-індустрію нашого міста, допомагати молодим дизайнерам нести свої творіння у маси та прививати хмельничанам хороший смак в одязі”, - розповідає організатор “Gorchizza market” Володимир Зацерковний.

Завдяки різноманітності стилів, кожен знайде для себе щось цікаве, адже буде представлений не лише одяг, а й ексклюзивні аксесуари та взуття.

"Головним критерієм відбору дизайнерів були саме їхні колекції та цінова політика. Адже не усі хмельничани знають, що можна купувати справжні дизайнерські речі за демократичними цінами. В той же час, купуючи речі у дизайнерів, можна бути впевненим в їх унікальності, адже дуже часто одяг створюється лише у одному екземплярі", - розповідає Володимир.
Тимчасовий шоу-рум “Gorchizza market” буде діяти із 13 вересня по 12 жовтня у тайм-кафе “Clever Club” за адресою вул. Подільська, 85, 4 поверх. Графік роботи: з 10.00 до 20.00, без перерви та вихідних.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую