ye-logo.v1.2

Ярмарок спорту у Хмельницькому зібрав зірок українського спорту (ФОТО, ВІДЕО)

Спорт 4253

Свято спорту продовжиться у суботу, 13 вересня.

У п'ятницю, 12 вересня, в обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді стартував Ярмарок спорту. Відкривали свято хмельницькі мажоретки та богатир Олег Тягнизуб, який зубами протягнув спершу порожній автомобіль, а потім з дітьми всередині.
Опісля Ярмарок спорту продовжився у спортивному залі, де кожний вид спорту та клуби у боксах презентували дітям та дорослим власні здобутки. А щоб гості заходу отримали уявлення про той чи інший вид спорту, наочно його демонстрували.
Завітало на ярмарок і чимало відомих в Україні, та й Світі, зірок українського спорту: Сергій Конюшок, Ірина Мерлені, Павло Алтухов, Денис Янчук, Марина Бех, Мгер Оганесян та інші. Здивував публіку знову і Олег Тягнизуб, який зубами гнув арматуру, лягав на цвяхи, ходив по склу, розбивали на його голові й плити.

Також на ярмарку волонтери продавали браслети, кошти виручені за їхню реалізацію будуть направлені на допомогу солдатам, які воюють у зоні АТО.

“Я є постійним учасником Ярмарку спорту у Львові і в інших містах України і знаю, що після цього заходу на 10-20% збільшується кількість дітей, які хочуть займатися спортом. Тому такі заходи є корисними. Потрібно турбуватися про молодь і намагатися забрати їх з вулиць, - розповідає найсильніша людина Світу 2009 року Сергій Конюшок. - У дитячому віці я зіштовхнувся з тим, що моя компанія пішла по криміналу, але мені, на щастя, завдяки спорту, вдалося уникнути цього.”

Діти із захопленням спостерігали за вправними боксерами та кікбоксерами, гнучкими тхеквондистами, демонстрували свою майстерність лучники та стрілки.


“Займатися веслуванням найкраще з 10-11 років, - ділиться чемпіон Європи з веслування Павло Алтухов. - Проте, щоб досягнути успіху, потрібна самодисципліна і досить часто доводиться жертвувати особистим часом та розвагами заради спорту. Талант — це лише 5% успіху, решта — це праця, важка праця попри втому, біль та травми.”

“На сніданок — тренування, на обід — тренування, на вечерю — тренування. Заради спорту жертвувати доводиться усім, - запевняє боксер Мгер Огенасян. - Успіх досягається важкою працею протягом років.”

“Було проблематично зібрати таку велику кількість зірок спорту в одному місці, але спільними зусиллями це вдалося. Виникали проблеми з людьми, з рекламою, тим більше у такий скрутний для країни час, проте ігнорувати спорт не можна, адже країна потребує здорових і сильних людей”, - резюмував директор обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Анатолій Фєдосєєв.


Ярмарок спорту продовжиться у Хмельницькому в суботу, 13 вересня, об 11:00 і триватиме до 16:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую