ye-logo.v1.2

Ярмарок спорту у Хмельницькому завершився, проте обіцяв повернутися

Спорт 2709
Фото: Дмитра Скрипника

Протягом двох днів дітей та дорослих знайомили із різноманітними видами спорту.

 В обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді добіг до завершення Ярмарок спорту, який зібрав не лише іменитих спортсменів, але й початківців та тих, хто лише знайомиться із фізичною культурою.
«Ми дуже задоволені нашою акцією. Завітало багато дітей, школярів, не очікували такої великої кількості дорослих, які сім’ями приходили на ярмарок, - зізнається директор центру фізичного виховання учнівської молоді Анатолій Фєдосєєв. – На ярмарку було представлено понад 40 видів спорту та спортивних клубів. Надіємося, що цей ярмарок стане щорічним і з кожним роком кількість учасників та гостей лише збільшуватиметься.»
Як запевнили організатори, Ярмарок спорту у Хмельницькому проходитиме кожного року і хмельничан кожного разу намагатимуться здивувати. Корисним ярмарок був і для хмельницьких військових, які беруть участь в антитерористичній операції.
«Військові тут знайшли для себе тренерів. Подільський клуб дайверів погодився надати обладнання та тренерів для підготовки військових на воді. Фахівці стрілецького клубу навчатимуть стрільбі по рухомим та нерухомим мішеням. Також ми зібрали гроші на допомогу 140 окремого полку спецпризначення. Кошти підуть на оптичні прилади та інші необхідні засоби. Окрім того, дві сім’ї, у яких один батько загинув в АТО, а іншого – важко поранили, отримали по велосипеду від «Веломану», - розповів активіст громадської організації «Самопоміч» В’ячеслав Антонюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую