ye-logo.v1.2

У Дунаєвецькому районі колишній зек порізав усю сім’ю

Кримінал 2587
Фото: mvs.gov.ua

Від ножа зловмисника постраждали чоловік та двоє жінок.

До Дунаєвецького райвідділу міліції зателефонували із районної лікарні і розповіли, що на приймальний покій «швидкою» доставили трьох людей із численними ножовими пораненнями.
Потерпілими виявилися жителі одного із сіл району - 47-річний чоловік, його 46-річна дружина та 22-річна дочка.
За словами лікарів, тіла потерпілих були всіяні ножовими пораненнями різного ступеня важкості. Найбільше постраждав чоловік. Лікарі всіляко боролись за його життя, але через два дні він помер. Дружину у важкому стані перевели на лікування в обласну лікарню. Їхній дочці пощастило найбільше — лікарі обіцяють, що через тиждень дівчина повернеться додому.
Розправу над сім’єю вчинив цивільний чоловік дівчини. Незважаючи на своє кримінальне минуле, кілька років тому 31-річний чоловік потрапив до цієї сім’ї, де мама з дочкою працювали у школі, а батько тримав чималеньке господарство.
«Перевиховати зятя їм не вдалося. Молодик постійно пиячив і ніде не працював. Врешті-решт главі сімейства це все набридло і він наказав зятеві забиратися геть. Той ніби погодився, але попросив у дружини переночувати останню ніч. Коли ж пізно ввечері її батько повернувся додому і знову побачив нахлібника, між чоловіками спалахнула сварка, під час якої зловмисник схопив ножа і почав нещадно бити опонента по всьому тілу. Коли на крики до літньої кухні прибігли жінки, нападник перекинув свою агресію на них», - розповіла речник обласного управління міліції Катерина Шуприган.

На гамір позбігалися сусіди, що змусило молодика кинутися навтьоки. Майже добу він переховувався в довколишніх лісах, але коли потрапив на очі сільських жителів, люди одразу ж повідомили правоохоронців і в лічені хвилини лиходій був затриманий.
Як повідомив слідчий слідчого управління УМВС України в Хмельницькій області Руслан Мельник, наразі підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую