ye-logo.v1.2

За 500 доларів у Хмельницькому можна “відкосити” від АТО

Кримінал 2768

Принаймні стільки вимагав співробітник військкомату від призовника за виключення його зі списку мобілізованих.

Міліціонери «на гарячому» затримали співробітника Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату на хабарництві.
«У ході реалізації оперативної інформації працівники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю міліції задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди співробітником Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату. 55-річний державний службовець вимагав у місцевого жителя хабар в сумі 500 доларів США за виключення останнього зі списку потенційних кандидатів на мобілізацію в зону АТО», - повідомляє прес-служба обласного управління міліції.
Хабарника «пов'язали» прямо в службовому кабінеті.
“Підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 368 - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією», - прокоментував начальник обласного управління міліції Олександр Розізнаний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую