ye-logo.v1.2

Slando став OLX. Нова назва улюбленого всіма сервісу

6022

З 15 вересня 2014 року одна з найбільших в Україні дошка оголошень Slando.ua працює під новою назвою – OLX.ua. Додана українська версія сайту. Популярний сервіс приєднався до найбільшої у світі мережі сайтів безкоштовних оголошень OLX

 На оновленій платформі змінилися тільки назва й логотип. Загальний дизайн, функціонал і робота мобільних додатків залишилися незмінними. Профілі, повідомлення та історії покупок зберігаються. Користувачі, як і раніше, можуть зберігати закладки, відправляти повідомлення та користуватися всіма можливостями онлайн-дошки оголошень.

«Зміна назви не впливає на структуру власності бізнесу. Ми – українська компанія, яка з 2011 року є частиною глобальної групи Naspers із центральним офісом у Кейптауні. OLX - це велика міжнародна мережа сайтів оголошень. Мета ребрендингу - об'єднати майданчики групи по всьому світу під одним брендом, а також укріпити й розширити міжнародну присутність бренду OLX на глобальному рівні. Зміни не торкнуться функціоналу, зовнішнього вигляду та можливостей сервісу », - прокоментував генеральний директор OLX.ua Сергій Гапоченко. 
 
Сайт показує відмінні результати відвідуваності – понад 4 млн. користувачів щомісяця (за даними компанії Gemius). Уже протягом кількох років Slando –сервіс №1 безкоштовних оголошень в Україні. Головне завдання компанії в процесі та після ребрендингу – зберегти й примножити всі досягнення проекту.

OLX є відомою міжнародною мережею онлайн-дошок оголошень, яка входить у глобальну медіа- та діджитал-групу Naspers. У міжнародну мережу OLX входить 115 країн. При цьому кожен із сайтів надає послуги тільки для тієї країни, у якій він працює. Тобто, український OLX.ua дає можливість розміщувати оголошення на сайті тільки жителям України. Суть сервісу під новим брендом OLX залишиться такою, як і раніше: приватні безкоштовні оголошення у вашому місті.

Більше 140 мільйонів унікальних відвідувачів заходять на сайти мережі OLX в 115 країнах по всьому світі. OLX є провідним сайтом безкоштовних оголошень на ринках Португалії, Індії, Бразилії, Таїланду та багатьох інших країн. У квітні 2014 року сервіси оголошень групи Naspers у Румунії, Болгарії, Казахстані, Білорусі, Угорщині та Польщі також змінили свою назву. Приєднання до міжнародної мережі дозволить українській компанії активно переймати досвід успішних і динамічно зростаючих сайтів з інших країн групи. Це дасть можливість надавати більш якісний і зручний сервіс: продавці й покупці зможуть користуватися кращими досягненнями і розробками проекту світового рівня.

Відсьогодні всі відвідувачі, що переходять за посиланням http://slando.ua/, будуть автоматично переадресовані на нову адресу http://olx.ua/.

OLX (о-ел-ікс, англ. online exchange) – бренд для дошок оголошень, створений Інтернет-підприємцями Фабрісом Грінда й Алеком Оксенфордом. Зараз OLX належить міжнародній медіа- і діджитал-компанії Naspers.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую