ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкрили Центр підтримки дітей

Суспільство 2895
Створення такого Центру – це одна з новітніх форм роботи з дітьми у кризових ситуаціях.
Створення такого Центру – це одна з новітніх форм роботи з дітьми у кризових ситуаціях. . Фото: http://mvs.gov.ua

Тут допомагатимуть неповнолітнім, які потрапили у складні життєві обставини.

 У Хмельницькому відбулося урочисте відкриття регіонального Центру підтримки дітей, фінансування якого здійснюється Європейським Союзом. Ініціатором створення закладу виступила Всеукраїнська фундація «Захист прав дітей». Мета Центру – надавати психологічну, юридичну та іншого виду допомогу неповнолітнім.
«Клієнтами Центру будуть різні категорії дітей. В основному ті, які перебувають на обліку кримінальної міліції, і просто діти, яким потрібна підтримка й допомога. Проект реалізується у тісному партнерстві з органами місцевого самоврядування, усіма службами у справах дітей та громадськими організаціями», — пояснює голова Всеукраїнської фундації «Захист прав дітей» Євгенія Павлова.
Центр надаватиме послуги у вирішенні сімейних конфліктів, здійснюватиме профілактику правопорушень серед дітей і за потреби долучатиме фахівців із інших установ. За словами організаторів, до закладу можуть звертатися діти, які мають проблеми із законом, або опинилися у складних життєвих обставинах. Тут вони отримають пораду і допомогу.
«Створення такого Центру – це одна з новітніх форм роботи з дітьми у кризових ситуаціях. Перевага закладу в тому, що дитина не шукатиме допомогу в різних установах, а отримає її в одному місці від спеціалістів», — зауважує головний «дитячий» міліціонер області Сергій Цимбалюк.
Крім Хмельницького, в Україні створено ще два регіональних Центри підтримки дітей: у Жмеринці та Білій Церкві.

Автор Галина МЕЛЬНИК

 

 

 

 

Коментарі:

Petr 24.09.2014 00:44

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

1445

Petr 23.09.2014 03:57

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

==

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую