ye-logo.v1.2

Хмельницькі даішники завітали у гості до школярів (ФОТО)

Суспільство 3109
Фото: Дмитра Скрипника

Все заради попередження дорожньо-транспортних пригод за участю дітей.

На трьох автомобілях та мотоциклі у п'ятницю, 19 вересня, до учнів хмельницької середньої загальноосвітньої школи №18 приїхали правоохоронці управління Державтоінспекції у Хмельницькій області. Дітей навчали правилам безпеки на дорозі.

“Подібні заходи ми проводили ще перед початком навчального року і зараз вони також актуальні, адже аварійність на дорогах за участю неповнолітніх має місце. Хочемо ознайомити школярів із правилами дорожнього руху і застерегти їх від небезпеки на дорогах, - розповідає тимчасово виконуючий обов'язки начальника управління Державтоінспекції у Хмельницькій області Дмитро Кийов. - Також хочемо, щоб діти не боялися працівників Державтоінспекції, та, у разі необхідності, підходили до них і зверталися за допомогою.”

Як запевнив очільник обласної ДАІ, його підопічні об'їздять усі школи області та проведуть профілактичну роботу з дітьми. Поки інспектор Державної автомобільної інспекції Андрій Прокопенко спілкувався зі школярами у навчальних класах, частина учнів вибігла на стадіон, де змогла і на справжньому міліцейському мотоциклі посидіти, і наглядну літературу отримати. Особливо дітвора облюбувала даішний “Mercedes Brabus”, який використовують для супроводу високопоставлених гостей.

Коментарі:

Petr 24.09.2014 00:44

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

433

Petr 23.09.2014 03:56

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

===

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую