ye-logo.v1.2

Хмельницький посів четверте місце у рейтингу патріотизму областей України

2105
Фото: http://www.oschadnybank.com/

Такий “топ” сформовано “Ощадбанком” за кількістю проданих казначейських зобов’язань «Військові» на 1000 мешканців регіону.

Патріоти у всіх областях України єднаються у прагненні підтримати наших воїнів. Свідченням цього є цифра 66 мільйонів гривень. Саме таку суму вдалося залучити від продажу казначейських зобов’язань «Військові» у відділеннях “Ощадбанку” станом на 22.09.14 р. За рахунок коштів від їхнього продажу Міністерством оборони України вже закуплено 10,7 тисяч бронежилетів та 55,4 тисяч пар взуття для українських солдат, які мужньо захищають східні кордони нашої держави. Лідером “патріотичного топу” стали жителі Київщини. Трішки поступилися їм черкащани та сумчани. Замикає четвірку лідерів наша рідна Хмельниччина. При цьому хмельничани не здають своїх позицій вже декілька тижнів поспіль.
Аутсайдерами ж, як і минулого тижня, залишилися Одеська, Закарпатська та Дніпропетровська області.

Нагадаємо, 21 травня 2014 року "Ощадбанк" розпочав продаж казначейських зобов’язань «Військові» серії В номінальною вартістю 1000 гривень, кошти від реалізації яких спрямовані на підтримку української армії. Казначейські зобов'язання – це різновид державних цінних паперів, які розміщуються серед фізичних осіб на добровільних засадах, дають право на отримання доходу і погашаються державою на умовах, передбачених при їх розміщенні.

 

Коментарі:

Lili9l 25.09.2014 16:26

efdfx

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую