ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» продовжує чергувати перемоги з невдачами

Спорт 1928
Фото: sportlider.km.ua

Цього разу хмельничани поступилися луганському «ЛТК».

Гра між луганським «ЛТК» та хмельницьким «Спортлідером+» проходила у Сумах – усе через неможливість луганчан прийняти суперника на власному паркеті. «Телефоністи» у цьому сезоні досить сильно стартували і ще жодного разу не програли – лише перемоги. Не став виключення для «ЛТК» і матч проти хмельничан.
Суперники на рівних проводили гру. Відзначитися могли обидві команди, але підводила реалізація. Все ж таки, ще до перепочинку суперники створили один гол на двох. «Спортлідерці» дозволили луганчанам перехопити м’яча та спіймати себе на контратаці. Вирішальним був удар Романа Цапова – 1:0.
У другому таймі хмельничани швидко відновили паритет. На 23-й хвилині Олексій Фетько на дальній стійці замкнув передачу Дмитра Калукова. От тільки нічийний рахунок не довго зберігався. Через п’ять хвилин після розіграшу кутового Максим Мануйленко сильним ударом знову вивів «ЛТК» вперед – 2:1.
«Спортлідер+» збільшив тиск на ворота «телефоністів», а під завісу матчу навіть випустив п’ятого польового гравця, проте й це не дало результату. Натомість перед фінальною сиреною луганчани знову впіймали хмельничан на контратаці - Анатолій Мілінькій ударом по порожніх воротах встановив остаточний рахунок у матчі – 3:1 на користь «ЛТК».
Наступну гру «Спортлідер+» проведе аж 18 жовтня. Цього дня наші футзалісти прийматимуть «Титан-Зорю» з міста Покровське Дніпропетровської області.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую