ye-logo.v1.2

Туристи поповнили місцеві бюджети Хмельницької області на 141 тисячу гривень

Економіка 4497
Фото: darwin2.ru

Найпопулярнішим містом краю залишається Кам'янець-Подільський.

Протягом цьогорічного туристичного сезону лідирує у туризмі традиційно Кам‘янець-Подільський, на другому місці – Хмельницький. Наповнюється місцева скарбниця за рахунок туризму також у Волочиську, Летичеві та Славуті. Активні кроки по впровадженню зеленого туризму здійснюються Сатанові, Меджибожі, Грицеві та Самчиках. Загалом місцеві бюджети отримали 141 тисячу гривень.
Як зазначають фахівці регіонального представництва Державної фіскальної служби, туристичний збір сплачують гості нашого краю під час поселення у готелях, приватних апартаментах тощо. Загалом на Хмельниччині відпочивальники сплачують 1% від вартості проживання.
На сьогодні у територіальних органах Дфіскальної служби зареєстровано майже сто суб'єктів господарювання, що надають туристичні послуги і сплачують відповідний збір.
«Хмельниччина, як туристичний край має унікальні можливості і перспективи, які реалізуються у багатьох проектах. Тож сплачуючи туристичний збір, любителі мандрів, архітектури та подільських ландшафтів вносять свою лепту у розвиток місцевих громад. Для розвитку туристичної справи громади також мають популяризувати визначні місця свого краю», - вважає заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області Сергій Романов.

Коментарі:

Lili9l 30.09.2014 00:14

Віктор Коліщак 10

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую