ye-logo.v1.2

На День міста у Хмельницькому народилася рекордна кількість немовлят

Суспільство 3789

27 вересня з'явилося на світ три дівчинки і шість хлопчиків.

“За останні роки це найбільша кількість дітей, котрі народилися на день міста. Торік їх було шість, - розповідає головний лікар Хмельницького міського перинатального центру Андрій Ропотан. - Усі породіллі та діти почуваються добре, одна дитина переведена у відділення інтенсивної терапії, але все добре”.
Першим на світ з'явився хлопчик — о 00.24 годині. Всього народилося шість хлопців та три дівчинки, таке співвідношення статі новонароджених теж є рідкістю для статистики міста.


Якщо одні жінки вперше чи вдруге, Інна Пасічник народила третього хлопчика.
“Тепер у мене троє богатирів — 5-річний Павло, 2-річний Михайло та новонароджений Сашко, - розповідає жінка. - Я зовсім не шкодую, що у мене одні хлопці, вони вже мені допомагають”.

А у Аліни Якубець народилася друга донька.
“Почуваюся добре. Термін поставили на 25 вересня, але народила 27 — на День міста ще й на Воздвиження Хреста Господнього, - розповідає пані Аліна. - Народжувала о десятій вечора, ще встигла подивитися через вікно, як ліхтарики запускали”.


Оксана Ситницька приїхала народжувати разом з чоловіком із Донецька. Щоправда сама вона — корінна хмельничанка, народилася тут, працювала у Хмельницькому університеті управління і права. Тепер, щоб народити у спокої, Оксана Ситницька, яка є доцентом Донецького національного університету, повернулася у рідне місто.
“Свого часу я тут народилася і достойно розпочала своє життя. Сподіваюся, що і нашою донькою свого часу місто зможе пишатися”, - розповідає пані Оксана, для якої маленька Валерія — перша дитина.


Традиційно жінок, котрі народили у міському перинатальному центрі на День міста, привітав міський голова.

Коментарі:

Lili9l 30.09.2014 00:13

Віктор Коліщак 8

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую