ye-logo.v1.2

Відкриття нового сезону у театрі Старицького приурочили до ювілею

Культура 3569
Фото: з архіву редакції

Заслужений артист України Ігор Сторожук відзначає 50-річчя.

16 жовтня у музично-драматичному театрі ім. М. Старицького новий сезон відкриється прем'єрною виставою “Житейське море” за І. Карпенко-Карим у постановці Олександра Сторожука. Головну роль у виставі виконує брат режисера, заслужений артист України Ігор Сторожук.
“Сама постановка теж не випадкова. Адже що може бути кращим для акторів, ніж грати самих себе? На сцені ми побачимо закулісне життя артистів. А поруч усі конфузи та неприємності, пов’язані з такою непростою роботою. І, звичайно, куди ж без почуттів. Саме вони сповнюють талановитих митців натхненням, саме вони стирають усі грані між героями, акторами та глядачами. Лише той, хто ніколи не кохав, не може зрозуміти біль зради”, - розповідає керівник літературно-драматичної частини театру Марина Бортник.
Вистава відбудеться 16 жовтня, початок о 18.30. Квитки — 20-50 гривень.
Довідково:
Заслужений артист України Ігор Сторожук — актор, головний режисер трупи Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького, глядачам відомий за ролями Карася («Запорожець за Дунаєм» С.Гулак-Артемовський), Богдана Хмельницького («Правда Богдана Хмельницького» О.Корнічука), Гурмана («Украдене щастя» І.Франка), Батька («Заповіт з майбутнього» Я.Мельничука). Зіграв ролі в українському фільмі «Меланхолійний вальс» та серіалі «Час збирати каміння».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую