ye-logo.v1.2

Передвиборча «чорнуха»: на окрузі № 191 затримали агітатора з компроматом

Кримінал 3056
Фото: http://mvs.gov.ua

Правоохоронці затримали чоловіка, який перевозив близько 20 тисяч агітаційних листівок щодо одного з кандидатів в депутати. Йому загрожує штраф.

У селі Зіньків співробітники Віньковецького райвідділу міліції виявили в автомобілі 26-річного хмельничанина близько 20 тисяч агітаційних листівок з компрометуючою інформацією щодо одного з кандидатів у народні депутати України по одномандатному виборчому округу №191 (місто Старокостянтинів, Віньковецький, Деражнянський, Летичівський, Старокостянтинівський, Старосинявський райони).
Як повідомляє прес-служба МВС України в Хмельницькій області, листівки не містили відповідних реквізитів виробника й інформації про тираж. Про якого саме кандидата йдеться, не зазначають.
Наразі вирішується питання про притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності за статтею 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення – «Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск».
Відповідно до санкції статті передбачено покарання у вигляді накладення штрафу на громадян у розмірі від 170 до 510 гривень, а на посадових осіб — від 850 до 1190 гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую