ye-logo.v1.2

Випив горілки і фурою врізався в автобус

Кримінал 2784
Фото: http://dairivne.gov.ua

35-річний хмельничанин скоїв аварію на Рівненщині і втік з місця пригоди.

На автодорозі Городище – Рівне – Старокостянтинів водій вантажного автомобіля «DAF» з напівпричепом невідомої марки врізався в автобус «БАЗ», який їхав з Рівного до Острога. Маршрутка зупинилась, щоб висадити пасажирів. Щойно ті вийшли, бік автобуса зачепила вантажівка, і, не зупинившись, продовжила рух.
«Втікача затримали у селі Грем’яче цього ж Острозького району. Як з’ясувалось, за кермом вантажівки перебував 35-річний Андрій з міста Хмельницького. Він був у стані алкогольного сп’яніння, це засвідчили медики», — повідомляє прес-служба УДАІ Рівненської області.
Пізніше водій автомобіля «ДАФ» пояснив правоохоронцям, що він випив 200 грамів горілки та пляшку пива. Сідати за кермо не планував, але обставини змінилися. Свою провину чоловік повністю визнає, проте пояснити, чому не зупинився після зіткнення з автобусом, так і не зміг.
Внаслідок зіткнення один з пасажирів автобуса, 48-річний житель Острозького району, отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували в хірургічне відділення Острозької ЦРЛ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую