ye-logo.v1.2

Перевірити свої дані у реєстрі виборців хмельничани можуть до 20 жовтня

Політика 2456
Фото: Дмитра СКРИПНИКА

З початку жовтня відділ ведення Державного реєстру виборців у Хмельницькому працює без вихідних.

Якщо ви змінили прізвище, місце прописки, хочете тимчасово змінити місце голосування без зміни виборчої адреси або просто бажаєте перевірити наявність свого прізвища у списках виборців для голосування на позачергових виборах народних депутатів 26 жовтня 2014 року, звертайтеся у відділ ведення Державного реєстру виборців м. Хмельницького. Останній термін внесення змін — 20 жовтня.
Також звернутися у відділ слід громадянам України, які приїхали із Криму, Луганської, Донецької області і планують голосувати у Хмельницькому.
Відділ розташовується за адресою: вул. Гагаріна, 3, кабінети № 206 і №220 (міськвиконком, другий поверх). Телефони для довідок 65-64-50, 72-08-19. Із 1 жовтня відділ працює без вихідних з 9.00 до 18.00.
У відділі ведення Державного реєстру виборців просять хмельничан не зволікати і завчасно звертатися для перевірки даних. Адже перед позачерговими виборами Президента України, що відбулися у травні цього року, в останні дні спостерігався великий наплив відвідувачів, утворювалися черги, «зависали» комп'ютери.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую