ye-logo.v1.2

У Хмельницькому закрутиться «п'яте колесо»

Культура 3342

На літературні читання приїдуть поети зі Львова, Києва, Одеси та Вінниці.

У рамках літературних читань «П'яте колесо» свої твори читатимуть Катерина Волошина, Катерина Феб, Марина Однорог, Тесса Колейс, Ніколо Шеле та інші молоді літератори.
«Захід спрямований, аби зібрати у Хмельницькому якомога більше поетів із інших міст. Ми починаємо зі Львова, Києва, Одеси та Вінниці. Але на цьому зупинятися не збираємо. Плануємо проводити подібні зібрання щомісяця», - розповідає співорганізатор заходу, поетка Інна Стократна.
Візьмуть участь у читаннях і хмельничани. До речі, на разі організатори шукають достойних кандидатів для наступних читань. Долучитися до поетичного осередку та подати заявку на участь можна за телефоном (067)3805985 або на інтернет-сторінці vk.com/event76949139.
«Проект спрямований на те, аби сформувати у Хмельницькому культурний осередок поетів та, власне, зробити наше місто цікавим для людей в плані літературно-мистецького відпочинку», - каже Інна Стократна.
«Приходьте, буде чай, тепло, обійми, музика та багацько «хворих» молодих поетів», - запрошують орагнізатори.
Перші читання «П'яте колесо» відбудуться 18 жовтня о 17:30, у соціально-культурному центрі «Сорока» за адресою: вулиця Кам'янецька, 50 (будинок за зупинкою «П'яте колесо», вхід з двору). Вхід вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую