ye-logo.v1.2

Хто хоче жити в гармонії – єднайтеся навколо «ЗАСТУПУ»

Вибори 2904
Фото: автора

ПОЛІТИЧНА РЕКЛАМА. Політична партія, яка у виборчому списку значиться під №7, представила свою програму, бачення розвитку країни та показала тих, хто у парламенті представлятиме інтереси Хмельничан.

У своїй перемозі на виборах Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП» не сумнівається. Адже, переконують, вони єдині, хто у сучасному політикумі представляє інтереси аграріїв.
За словами заступника лідера партії Ірини Синявської, політсила розраховує на голоси третини українців, усіх, які живуть у селі.
Головне гасло, з яким «ЗАСТУП» йде на вибори – «За рідну землю!». Свою програму партія представила на обласному форумі у Хмельницькому. Представники ЗАСТУПу будуть відстоювати інтереси національних виробників при вступі в ЄС, децентралізацію влади, проведення земельної реформи, допомогу малому та середньому агробізнесу, розвиток сільської кооперації та підтримку традицій села.

Усе це не на словах – переконують у партії і додають, що деякі законопроекти для захисту інтересів аграріїв та розвитку сільських територій вже розроблені у співпраці з європейськими партнерами, які багато років ефективно займаються розвитком фермерства. Як приклад для наслідування «ЗАСТУП» приводить польську селянську партію.


На Хмельниччині партію представляють такі відомі люди, як заступник головного лікаря хмельницької міської лікарні Іван Гуцул, почесний голова асоціації фермерів у Хмельницькій області Василь Сеньков, кандидат в народні депутати від партії «ЗАСТУП» по виборчому округу №189 Петро Арсенюк. До виборчого списку партії увійшли також голова обласного штабу партії Василь Грінкевич та директор Летичівської спортивної школи Сергій Віхтюк.
Загалом же у списках партії фермери, сільгоспвиробники, сільські, селищні голови, вчені і сільська інтелігенція. Вибори, кажуть у партії, будуть важкими, але за жодного кандидата, який йде до парламенту відстоювати інтереси українців, не соромно.
«ЗАСТУП» – це нова політична сила, яка від обіцянок і гасел реформувати медичну сферу, перейде до дій і виконає все, що обіцяла. В цій партії зібралися кращі люди, патріоти, які вболівають за рідну землю. Люди, які хочуть змін», – запевняє голова Хмельницького міського осередку партії Іван Гуцул.
Переконаний в цьому і кандидат в народні депутати по виборчому округу №189 Петро Арсенюк.
«Я звик працювати руками, косою, заступом, щоб мати в житті результат. Мені близька ідея партії «ЗАСТУП», бо я теж за рідну землю, за Україну, і теж хочу, щоб держава по-справжньому підтримувала село. Саме тому я йду до парламенту, щоб відстоювати права аграріїв. Тому що, на жаль, держава підтримує великі підприємства, цінує вклад в промисловість, але не віддає належне селу, яке забезпечує третину від загальнодержавного експорту», – запевняє Петро Арсенюк.


За словами Ірини Синявської партія «ЗАСТУП» має всі шанси не просто здолати п’ятивідсотковий бар’єр, а провести до парламенту повноцінну команду, щоб по-справжньому, об’єднавшись з однодумцями, приймати необхідні для змін країни закони.
«Настав час змінювати власну свідомість. І як тільки це станеться – зміниться країна в цілому, бо все залежить лише від нас. Нам дуже важко звинувачувати когось, якщо ми самі не приклали свою душу, розум і відчуття, беручи бюлетень і голосуючи за тих, кому ми справді довіряємо. Ми у виборчому бюлетені під №7 – це символічно, наче сім божих заступників поряд із «ЗАСТУПом». Я вірю, що потужна команда «божих заступників» має бути у парламенті, а після цього – сформувати більшість в обласних радах. Отож, хто хоче жити в гармонії – гуртуйтеся навколо «ЗАСТУПу», – наголосила Ірина Синявська.

Автор Марія РОСЕЦЬКА.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую