ye-logo.v1.2

В Ізяславському районі крадій проламав дах, аби залізти у магазин

Кримінал 2311
Фото: mvs.gov.ua

Хлопця затримали наступного дня після вчиненого злочину.

До Ізяславського райвідділу міліції звернулася продавчиня з села Білогородки, магазин якої обікрали.

“Жінка прийшла вранці на роботу і не помітила нічого надзвичайного — двері в магазин були замкнені. Але всередині на неї чекав неприємний сюрприз у вигляді проламаної стелі. Очевидно, злодій проник через горище. Міліціонери вжили ряд оперативних заходів, опитали жителів села, і вже за кілька годин встановили особу крадія”, - розповіла речник обласного управління міліції Крістіна Чепуліс.

Крадієм виявився 19-річний місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Хлопець зізнався у скоєному і добровільно віддав крадене — 300 гривень, які він скрутив у трубочку і сховав у карнизі, а також картку поповнення рахунку мобільного телефону, котра опинилась аж у туалеті. Не повернуть у магазин лише ковбасу - її зловмисник з’їв, розділивши зі своєю собакою.

Свій вчинок злодій-невдаха пояснив тим, що гроші були потрібні йому на квиток до Києва, куди він зібрався на заробітки.

“Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України — крадіжка. Санкції передбачають ув'язнення терміном до шести років”, - повідомив начальник Ізяславського райвідділу міліції Андрій Шкраба.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую