ye-logo.v1.2

Із зони АТО повернулися 19 бійців хмельницької спецроти "Богдан"

Суспільство 2547
Фото: mvs.gov.ua

У рамках ротації особового складу правоохоронці отримали час на відпочинок.

В результаті проведення чергової ротації із зони АТО до Хмельницького повернулося 19 бійців спеціальної роти міліції «Богдан» на чолі із керівником групи, начальником Хмельницького міськвідділу міліції Василем Птащуком.
Колеги та керівництво УМВС влаштували бійцям теплий і щирий прийом.
"На щастя, всі приїхали живі, неушкоджені. Спілкуючись з хлопцями, я впевнився, що після короткого відпочинку вони будуть готові знову нести службу там, де їм визначить держава", — запевнив начальник обласного управління міліції Олександр Розізнаний.
Перед хмельницькими правоохоронцями стояли нелегкі завдання.

"Ми охороняли стратегічний об'єкт — мост. Також під нашою охороною знаходилися блокпости у Луганській та Донецькій областях. Поставлені завдання хлопці виконували добросовісно, проявили усі свої найкращі якості", - поділився начальник міського відділу міліції Василь Птащук, який на рівні зі всіма забезпечував правопорядок у зоні АТО.

Разом із "богданівцями" у Хмельницький приїхала і красилівчанка Олена Сташевська. В той час, як чоловік боронив нашу державу на Сході, Олена була активною волонтеркою тут, на Хмельниччині — разом із однодумцями збирала гроші, ліки, продукти харчування. А потім зважилась і поїхала слідом за коханим, та кілька тижнів працювала на польовій кухні.
"Загалом же з початку антитерористичної операції на сході у зоні бойових дій побувало більше 400 правоохоронців з Хмельниччини. От і зараз там перебуває 147 наших бійців, які з гідністю та високим професіоналізмом виконують поставлені перед ними завдання", — наголосив начальник обласного управління внутрішніх справ Олександр Розізнаний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую