ye-logo.v1.2

Єгор Грушин виступить в Хмельницкому в рамках свого осіннього всеукраїнського туру

2155
charivne.info
Фото: charivne.info

На концерті талановитого львівського піаніста та композитора можна буде не лише почути як звучить бароко, але й ознайомитися із цікавими обробками відомих хітів.

У рамках всеукраїнського концертного туру 27 жовтня в монотеатрі «КУТ» відбудеться концерт Єгора Грушина в Хмельницькому.
Грушин — молодий львівський піаніст та композитор, який на своєму рахунку має вже три альбоми та численні перемоги на музичних фестивалях України.
І хоча неокласицизм в українській музиці представлений дуже небагатьма композиторами, Єгор входить до їхнього кола та продовжує підкоряти публіку своєю інструментальною музикою.
Окрім власних композицій, він створює також обробки всім відомих пісень таких гуртів як «Океан Ельзи», «Muse» та «Queen». Перша платівка Єгора вийшла в 2012 році під назвою «Inside», а відразу за нею в 2013 році ще одна - «Absolution». Остання на сьогоднішній день, вийшла навесні цього року й отримала назву «Dominicano». Над нею піаніст працював разом зі своєю приятелькою Роксоланою Пахолків, яка досконало володіє віолончеллю й теж внесла свій вклад у створення деяких композицій. За словами дівчини, назву для альбому вони обрали на честь Домініканського собору, котрий знаходиться у Львові й архітектурний стиль якого визначається як бароко. Усе це тому, що інструментальні композиції, яких у новому альбомі дванадцять, також написані в стилі бароко.
На цьому концерті ви обов'язково отримаєте відповідь на питання про те, як звучить сучасна класика. Грушин найяскравіша особистість серед сучасних українських композиторів неоклассицизму. Його пальці, неначе казкові метелики, пурхають по клавішах піаніно та роблять звучання композицій особливим, навіть чарівним.
Початок концерту — 19.00. Ціна квитків — 60 гривень.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую