ye-logo.v1.2

«Тризубу» на Хмельниччині погрожують «тітушки». До того ж націоналістам заважає міліція

Суспільство 3992

Про це на прес-конференації у Хмельницькому заявив один із лідерів всеукраїнської організації «Тризуб» Євген Філь.

 «Ми ведемо розяснювальну роботу, пояснюємо людям, хто з кандидатів у депутати по мажоритарних округах голосував за ті драконівські закони та приймав інші антиукраїнські рішення. Звісно, вони ніколи не будуть обстоювати інтереси народу України. Саме таку інформацію ми доносимо до виборців. Однак деяким кандидатам це не подобається і вони борються з нашими активістами за допомогою міліції та «спортсменів», - розповів Євген Філь.

За словами лідера «Тризубу», найбільше їм «насолив» нинішній народний депутат України та кандидат на мандат у 191 окрузі на цьогорічних виборах до Верховної ради Віктор Бондар. Заважають «тризубівцям» також і міліціонери.

«120 чоловік на 30 автомобілях повністю охопили 191 округ. Все почалося у Старокостянтинові, де підійшла група молодих людей спортивної зовнішності і почали проганяти нас. Виникло непорозуміння, вони викликали міліцію, яка склала протокол на нашого активіста. Також нам заважали молодики у Старокостянтинові, Старій Синяві, Віньківцях та Деражні», - обурюється Євген Філь.

Активісти запевняють, що нічого протизаконного не робили, лише поширювали інформацію про народних депутатів, які голосували за «диктаторські закони» та підтримували злочинний режим Януковича. До таких «Тризуб» відніс народних депутатів Віктора Бондара, Сергія Лабазюка, Володимира Мельниченка, Сергія Буряка, Олександра Герегу. Також закликають не голосувати за екс-регіоналку Оксану Кольгофер.

«Хтось скаже, що ми зневажаємо людську гідність, але вони ніколи цієї гідності не мали. Вони через свою поведінку, безхребетність допустили війну в Україні. На їхніх руках кров сотні українців і я ніколи перед такими гнидами, як вони, не буду вибачатися», - сказав лідер «Тризубу».

Заступник начальника обласного управління міліції Роман Гаврилюк запевнив, що щодо дій правоохоронців буде проведена службове розслідування. Окрім того на завтрашній Раді Майдану пояснення даватиме тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного управління Державтоінспекції Дмитро Кийов – даішників звинувачують у тому, що вони також заважали роботі активістів «Тризуба».

Коментарі:

Самый Маленький Гном 10.10.2014 10:54

Цікаво Бондаря і Ко пролюструють народними методами чи спрацює лозунг: бабкам - гречку, Полосатым - котлеты. МВС також веселі: айдарівців затримують з грузом 200, тепер тризубу не дають листівки роздати щоб народ знав хто йде до влади, можливо вони вирішили що по хлопцям мало стріляли на майдані чи в АТО? Так хай їдуть самі на відпочинок у АТО бажано через Донецький аеропорт, замість того щоб героям рота затикати - хай сепарам заткнуть!!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую