ye-logo.v1.2

І знову в АТО: хмельницькі даішники поїхали на Схід

Суспільство 2936

15 інспекторів Державтоінспекції охоронятимуть громадський порядок у зоні проведення антитерористичної операції.

У суботу, 11 жовтня, п’ять екіпажів інспекторів управління ДАІ у Хмельницькій області відправилися у зону АТО.

«У п’яти службових автомобілях по три чоловіки. Задачі, які ми будемо виконувати, поставлять уже на місці. Це може бути охорона громадського порядку та об’єктів, а також супровід. Усі 15 чоловіків – добровольці з рядів Державтоінспекції. У першу чергу намагаємося брати тих, хто, так би мовити, знає як тримати в руках автомат, - розповідає старший групи, старший інспектор відділу кадрового забезпечення управління ДАІ, майор Юрій Шпак.

Правоохоронців готували до роботи у зоні проведення антитерористичної операції, проводили з ними як теоретичні, так і практичні заняття.

«Там я ще не був, але досвід бойових дій є – служив в Афганістані. Решта хлопців пройшли службу в Збройних силах України», - додає Юрій Шпак.

Попередня група інспекторів Державтоінспекції, яка повернулася із зони АТО, отримала тиждень відпочинку, проте вже цього понеділка приступить до виконання своїх обов’язків за основним місцем роботи.

«Керівники антитерористичної операції приймають рішення скільки екіпажів та інспекторів Державтоінспекції необхідно для виконання тих чи інших завдань на Сході. Хлопці супроводжують військову техніку, біженців, приймають участь в охороні громадського порядку та несуть службу на блокпостах. Там вони живуть в нормальних умовах у гуртожитку одного із навчальних закладів», - запевнив начальник обласного управління Державтоінспекції Дмитро Кийов.
 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую