ye-logo.v1.2

Хмельницький «Богдан» поїхав відновлювати правопорядок у зоні АТО

Суспільство 3432
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

25 міліціонерів з Хмельницького замінять своїх колег у Донецькій та Луганській областях.

У п’ятницю, 17 жовтня, на ротацію з Хмельницького у зону проведення антитерористичної операції поїхали 25 бійців спеціальної роти міліції «Богдан». Наші правоохоронці уже по декілька разів побували на Сході України, роботу свою знають і роблять її вправно.

«Це у нас не перше відрядження у зону АТО, тому наша взаємодія відпрацьована, знаємо куди їдемо і які завдання виконувати. Ситуація там нестабільна і досить часто змінюється: як на нашу користь, так і навпаки. Основне наше завдання – робота на блокпостах Луганського та Донецького напрямку, перевірка документів та багажу», - розповідає старший інспектор роти патрульної служби особливого призначення «Богдан» Геннадій Герасименко.

На забезпечення бійці «Богдану» не нарікають. Запевняють, що мають достатньо і провізії, і екіпірування.

«Ми повністю усім екіпіровані, є каски та бронежилети. Їх ми особисто перевіряли на полігоні, зокрема діставали пластини та стріляли по них. Вони витримують. Забезпечені продуктами харчування та теплим одягом, адже уже зараз холодно. Умови проживання там наближені до казармених», - ділиться Геннадій Герасименко.

Більше доби добиратимуться «богданівці» до місця несення служби, там вони замінять своїх колег, які повернуться додому на відпочинок.

«З умовами службами ви усі знайомі, тому я можу вам побажати лише те, щоб ви не розслаблялися від першого до останнього дня перебування у зоні проведення антитерористичної операції. Командир у вас хороший, тому більше згуртовуйтесь та підставляйте один одному плече», - звернувся до бійців «Богдану» начальник обласного управління міліції Олександр Розізнаний.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую