ye-logo.v1.2

Хмельницькі спецпризначенці показали, на що здатні

Суспільство 3161
Фото: автора

Бійці восьмого окремого полку спеціального призначення влаштували для чемерівчан показовий виступ з рукопашного бою.

У Чемерівцях хмельницьких спецпризначенців зустрічали у вишиванках, з синьо-жовтими кульками і стрічками, тримаючи плакати «Вітаємо героїв», «Дякуємо за мир». За словами командира 8 окремого полку спеціального призначення Олега Нечаєва, Чемеровецький район впродовж тривалого часу суттєво допомагає спецпризначенцям. Волонтерів з цього міста командир називає «друзями». Військові, більшість з яких вже встигли повернутися зі Сходу країни, приїхали, щоб подякувати за підтримку.


«Сьогодні ми хочемо подякувати місцевій владі, волонтерам, приватним підприємцям району за надану гуманітарну і матеріальну допомогу. Зідси нам в АТО привозили продукти, матраси, ковдри, подушки, одяг і взуття. Можна сказати, що все, крім зброї», — розповідає Олег Нечаєв.


Зустрітись із захисниками України прийшли діти і дорослі. Піснями і танцями їх вітали вихованці дитячих садків та учні. Спецпризначенці ж під час показового рукопашного бою показали глядачам усе, на що здатні. Дівчата шикувалися в чергу, щоб фотографувалися з ними, а дехто з глядачів не стримував сліз.
«Я прийшов на зустріч із хлопцями, бо не міг інакше. За віком я не можу бути разом з ними на війні, то хоч тут підтримаю їх. Це справжні герої і захисники. Ми всі гордимося ними», — пояснює пенсіонер Іван Анатолійович.
«Мій син теж спецпризначенець, ще з початку літа він служить у зоні антитерористичної операції. Від імені всіх матерів я хочу подякувати Олегу Нечаєву. Завдяки його керівництву хлопці залишаються живими», — каже мати одного із бійців.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую