ye-logo.v1.2

До Хмельницького їде Руслана Писанка з «Женихами»

Афіша 5315
timer.od.ua
Фото: timer.od.ua

Вона зіграє сваху у виставі за Гоголем.

У середу, 12 листопада, до Хмельницького привезуть «приємну інтригуючу комедію» «Женихи», за п’єсою Миколи Гоголя «Одруження». Якщо вірити афішам, розвішаним по обласному центру, головні ролі у ній гратимуть знані українські актори Руслана Писанка та Володимир Горянський, а ще – Наталя Сізова, Іван Момот, Ігор Яковенко, Сергій Поздняков, Володимир Гончаров і Максим Дашевський.
«Одруження» – одна з найвеселіших п’єс Миколи Гоголя. Нехитрий сюжет про те, як четверо пошарпаних життям наречених сватаються до купецької доньки Агафії Тихонівни, Гоголь перетворив на фантасмагоричну панораму тих часів. Головна героїня п'єси – купецька донька Агафія Тихонівна, якій сваха Текля Іванівна (її грає Руслана Писанка) підшуковує нареченого... І ось, не без допомоги свахи, до нареченої сватаються надвірний радник Подколєсін, екзекутор Яєчня, відставний піхотний офіцер Анучкін і бувалий моряк Жевакін...
Як повідомили у касі обласного академічного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького, вони ще не знають, скільки коштуватимуть квитки на «Женихів». Про це вони дізнаються у найближчі кілька днів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую