ye-logo.v1.2

Жителька Славути знялась у пародії на “Новому каналі”

Суспільство 6759
Фото: novy.tv

Олена Пушна у гумористичній програмі “РевіЗІРКА” стала бабою Галею, дояркою і продавчинею із кафе «Гастроном».

Дівчина — зовсім не актриса, а редактор шоу «Страсті за Ревізором». Проте народні образи вдалися їй на 100%. Олена зізналася, що прототипами її героїв стали жителі рідного міста Славута Хмельницької області та її мама.
“Коли мені було 16 років, ми з подружками часто підколювали один одного, розмовляючи, як бабусі. Якось під час зйомок я почала говорити з таким тембром”, – розповідає Олена Пушна. – Потім постійно смішила команду у відрядженнях”.

За словами дівчини, на зйомках вона часто відходила від сценарію, вставляючи “хмельницькі” слівця.

“Я виросла в Славуті, а там розмовляють суцільним суржиком. Тому все народне мені близьке. Коли грала бабу Галю, згадувала бабусю моєї подруги. Вона постійно говорить: “Дитино, чуєш?”. А коли переодяглася в доярку, зрозуміла, наскільки схожа на свою маму. Вона у 30 років поїхала з батьком на Камчатку заробляти гроші. Працювала на фермі. Одні з моїх дитячих спогадів – мама в білому халаті й хусточці, - згадує Олена, - На знімальному майданчику я трохи скоригувала образ – попросила в стилістів замість капців гумові чоботи. А коли на мене все вдягли, разом із спеціальним костюмом із синтепону для збільшення об’ємів, зрозуміла, наскільки я схожа на маму. Це була вона, тільки 30-річна”.

Пропонуємо переглянути пародію «РевіЗІРКА», прем'єра якої відбулася 18 жовтня на “Новому каналі”:

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую