ye-logo.v1.2

Маленьких хмельничан запрошують на «Велике буль-буль шоу»

2905
Фото: https://vk.com/club38054668

У наше місто вперше завітає «Перший театр мильних бульбашок».

2 листопада маленьким хмельничанам та їхнім батькам виставу «Велике Буль Буль Шоу або Викрутаси Магістра Надувателя» покаже Одеський театр мильних бульбашок. Це один із найвеселіших і незвичайних дитячих театрів, в якому головними героями є Гігантські Мильні Бульбашки! Актори більше п’яти років експериментували з надуванням великим бульбашок, довівши цю справу до рівня справжнього мистецтва. Зі своїми виставами театр уже виступав у Одесі, Харкові, Полтаві, Києві, Дніпропетровську, Тернополі, Ялті, побував із гастролями в Росії та Чехії.
Вистава триватиме годину та 10 хвилин. У ній актори надуватимуть вражаючі двометрові бульбашки, у які запросто поміщаються люди. Кожен глядач, за бажанням, зможе не лише торкнутися їх, але й побувати по той бік мильної кульки й подивитися на світ через прозору веселкову призму. Ще малюкам обов’язково сподобається бульбашковий дощик та чаклунство з димом. А пригоди казкових учнів «Буль-буль школи» Милочки та Бульки в країні Пузирляндії не залишать байдужими нікого. Адже феєрія гігантських мильних бульбашок на сцені дарує глядачам незабутнє відчуття – в захваті і діти, і дорослі.

Виставу можна побачити на сцені Хмельницької обласної філармонії о 12.00. Ціна квитків – від 30 до 100 гривень. Маленьким дітям до 5-ти років безкоштовно (без окремого місця).
Програма вистави розрахована на дітей від 3-х до 12-ти років.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую