ye-logo.v1.2

МВС: на Хмельниччині чотири проблемні округи

Вибори 2687

Громадські організації допомагатимуть міліції охороняти правопорядок на виборчих дільницях області.

За даними обласного управління МВС України у Хмельницькій області, на чотирьох з семи виборчих округах нашої області можуть бути використанні брудні технології для спроби фальсифікації або зриву голосування.

«Тільки Хмельницький та Кам’янець-Подільський самостійно своїми гарнізонами можуть забезпечити по два працівника міліції на виборчих дільницях. Ми взяли під охорону усі дільниці, вони уже отримали бюлетені. На жаль, надходить інформація, що є декілька проблемних округів, де по соціальних зрізах кандидати мають невеликі відриви. Можливо, десь буде певна провокація, можливо, хтось захоче дестабілізувати ситуацію та спробувати перемогти на виборах не у правовому полі», - застерігає начальник обласного управління міліції Олександр Розізнаний.

За інформацією правоохоронців, проблемними округами на Хмельниччині можуть бути №187 та №188 з центром у Хмельницькому, а також №190 (центр у Шепетівці) та №191 (центр у Старокостянтинові).

Аби оперативно запобігати правопорушенням під час голосування, на базі обласного управління МВС створений координаційний центр, куди увійшли представники громадських організацій та правоохоронці, телефон «гарячої лінії»: 068-7000-795. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую