ye-logo.v1.2

Під Хмельницьким «фура» протаранила два автомобілі та перекинулася

Суспільство 2560
Фото: mns.gov.ua

Водіям довелося звертатися по допомогу до лікарів.

У суботу, 25 жовтня, близько 12-ї години на пункт зв’язку 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Хмельницького надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Копистин Хмельницького району.

Водій вантажівки «MAN» не впорався з керуванням, що призвело до зіткнення вантажівки із двома легковими автомобілями: «Chevrolet Niva» та «ВАЗ-21063». Опісля «фура» перекинулася та перекрила частину дороги.

«До місця виклику негайно прибуло чергове відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Хмельницького та відділення аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники від’єднали акумуляторні батареї автомобілів, що потрапили у дорожньо-транспортну пригоду, здійснили заходи щодо попередження загорання розлитих паливо-мастильних матеріалів, змивши їх з проїжджої частини, та допомогли розвантажити «MAN», - повідомляють рятувальники.

За допомогою спецтехніки сільгосппідприємства Копистина дорогу звільнили від автомобілів. 31-річний водій «Chevrolet Niva» та 36-річний водій «ВАЗу» отримали легкі травми та доставлені до Хмельницької обласної лікарні. Там їх оглянули лікарі, опісля були виписані.
 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую