ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбудеться фрімаркет

Суспільство 2895
Фото: vk.com/proskurivfreemarket

Люди обмінюватимуться книгами, одягом, витворами мистецтва.

Фрімаркет — всесвітній рух, що зародився в США в 2004 році. Це організація у громадських місцях «ринкових днів», в ході яких учасники віддають даром різні речі, а також дарують свої таланти і послуги (наприклад, безкоштовно стрижуть, малюють портрети тощо).
Подібний фрімеркет відбудеться у Хмельницькому наприкінці листопада у рамках мистецького фестивалю «Cow Art Fst». Протягом чотирьох днів на вулиці Проскурівській можна буде обмінятися різноманітними речами: від одягу та іграшок до книжок і платівок. Митці запропонують свої роботи — картини та фотографії.
Принести речі можна заздалегідь організаторам (контактний телефон (068)202-32-03, Ігор) або безпосередньо у день роботи фрімаркета.
«Приносьте будь-які речі, від старих вінілів до магнітофонів. Можна приносити свої прочитані книги і обмінювати їх на інші, можна обмінювати одяг. До речі, якщо назбирається багато речей, доцільно буде передати їх у притулки або відправити на Схід, у постраждалі міста», - розповідає організатор фрімаркету, представник молодіжної ініціативи «Бодрая Корова» Ігор Прощук.


Фрімаркет відбудеться 20-23 листопада днів на вулиці Проскурівській (у центральній частині, в районі музею історії міста). За умови поганої погоди фрімаркет перенесуть у приміщення — стежте за анонсами!
Нагадаємо, що 22-23 листопада у Хмельницькому відбудеться фестиваль "Cow Art Fst", який поєднає різні види мистецтв. Зокрема, знані подільські художники презентують свої роботи, а музиканти з різних міст, в тому числі і відомий український гурт "Вагоновожатые", порадують хмельницьких меломанів якісною музикою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую