ye-logo.v1.2

Іноземець обманув кам`янчанку, з якою начебто хотів одружитись

Кримінал 2350
Фото: wedding.ua

Чоловік позичив у “нареченої” 13 тисяч гривень і зник.

Іноземець познайомився з кам'янчанкою у соціальній мережі. Коли запропонував дівчині вийти за нього заміж, вона одразу ж познайомила його з батьками. Потім пара поїхала відпочивати у Карпати. І звісно - за рахунок дівчини.
“Саме в Карпатах іноземний залицяльник сказав дівчині, що має проблему з банком, який відмовляється видавати йому готівку. Мовляв, щоб вирішити її, чоловікові треба повернутися на батьківщину”, - повідомляє прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.
За інформацією правоохоронців, “жених” позичив у дівчини 13 тисяч гривень. Вона, осліплена почуттями, віддала все, що мала. Коханий пообіцяв за день узгодити всі питання та повернутись, аби не розлучатись більше ні на хвилину. Та не повернувся.
Дівчина чекала нареченого десять днів. Телефонувала, писала, та не отримала більше жодної звістки. Вона спочатку не хотіла вірити, що її обманули, та, порадившись з батьками, все-таки звернулась до правоохоронців.
“Наразі за фактом шахрайських дій відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 190 Кримінального кодексу України. Здійснюються необхідні слідчі дії в рамках провадження”, — каже начальник Кам’янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук.
До слова, у травні минулого року за схожою схемою було ошукано жительку Кам’янець-Подільського району, яка віддала шахраєві не лише гроші, а й автомобіль. Правоохоронці радять не втрачати пильність у спілкуванні з малознайомими людьми.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую