ye-logo.v1.2

На Хмельниччині водій згорів разом із вантажівкою

Суспільство 4671
Фото: mvs.gov.ua

Його не вдалося дістати із палаючого автомобіля.

Чергова аварія на горезвісному «тещиному язиці» у Кам’янець-Подільському районі забрала життя водія вантажівки. Чоловік виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із «КрАЗом», внаслідок чого його «MAN» загорівся. На жаль, водій згорів разом із вантажівкою. Наразі правоохоронці працюють над встановленням особи водія.
Близько сьомої години ранку на 273 кілометрі автодороги сполученням «Житомир — Чернівці», в межах села Гуменці Кам’янець-Подільського району, сталася дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя водія вантажівки.
Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що водій автомобіля «MAN», рухаючись зі сторони обласного центру в напрямку Кам’янця-Подільського, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «КрАЗ», за кермом якого перебував 62-річний житель Вінницької області.
В результаті зіткнення автомобіль «МАN» загорівся. Водія не вдалося витягти з кабіни і він згорів заживо. Згоріли також документи та номери автомобіля, тож правоохоронці наразі працюють над встановленням особи водія вантажівки. Чоловік, який перебував за кермом «КрАЗа», не постраждав.
Наразі по факту ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 286 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Слідство триває.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую