ye-logo.v1.2

Чотири фотографи — одна мета (ФОТО)

Культура 4174

«Інша студія» відсвяткувала п'ятиріччя виставкою найкращих робіт.

Чотири молодих фотографи Ната Дмитрук, Василь Шепелла, Віктор Федотов та Сергій Лисий п'ять років тому започаткували спільну справу. Вони створили фотостудію, яка постійно розвивається та успішно працює у Хмельницькому.
«Усі ми любили фотографувати. І коли настав час заробляти собі на життя, вирішили об'єднати наші зусилля. Адже самотужки розпочинати власну справу важко, а разом — набагато легше і цікавіше», - розповідає Василь Шепелла.
Вони знімають весілля, дні народження, рекламу, але найбільше полюбляють фотографувати людей. Відсвяткувати перший маленький ювілей митці вирішили виставкою «Інша студія, нам п'ять», де представили свої фірмові роботи — прості і стильні портрети, не обтяжені деталями, без зайвого гламуру та пафосу.


«У нас немає керівника, у нас — демократія, - розповідає Ната Дмитрук. - За п'ять років ми притерлися одне до одного, та у кожного своє бачення, свої ідеї. Ось тут на виставці, наприклад, можна побачити світлини однієї моделі, зроблені різними фотографами. І вони зовсім різні».


І назва «Інша студія» виникла зовсім не випадково. Так митці вирішили підкреслити, що їхні роботи — інші, несхожі на основну масу салонної фотографії.


«Коли ми починали, так ніхто не знімав. Наша родзинка — гарні, прості і стильні портрети», - каже Василь Шепелла.
Популярність «Іншої студії» серед хмельничан підтвердила велика кількість відвідувачів, які прийшли на відкриття виставки.

Серед шанувальників митці розіграли подарункові сертифікати на фотосесію. П'ятьом щасливчикам, яких обрали шляхом жеребкування, пообіцяли такі ж гарні портрети.


Фотовиставку «Інша студія, нам п'ять» можна переглянути у музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) до 11 листопада.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую