ye-logo.v1.2

Двоколісна громада Хмельницького урочисто закриватиме велосезон-2014

1734
Фото: http://velo-km.in.ua/

Cпільнота велосипедистів запрошує всіх охочих на велопробіг.

9 листопада хмельницькі велосипедисти, користуючись ідеальною погодою і яскравим сонцем, мабуть вже останнім в цьому році — офіційно закриватимуть велосезон. Закриття буде формальним, адже для справжнього велолюбителя сезон триває цілий рік.

Впродовж цього сезону клубом “Вело Драйв” у Хмельницькому було організовано понад 20 велосипедних заходів. Серед них патріотичні заїзди з прапорами, нічні виїзди із велосипедною підсвіткою, дівочий велопарад у спідницях тощо. Найчисленнішим був заїзд на відкритті сезону – тоді в одній колоні педалі крутило близько 300 велосипедистів.
Цього разу маршрут заїзду становитиме 9,5 км. Учасники проїдуться вулицями Хмельницького від парку ім. Чекмана по вулиці Камянецькій-Толстого- Трудовій-проспекту Шевченка-Старокостянтинівському шоссе із фінішем біля Меморіалу Слави. Після завершення пробігу заплановано безалкогольний пікнік. Потурбуватись про харч для себе організатори просять всіх самостійно.
Також на цьому заїзді всі охочі зможуть допомогти українській армії, придбавши пам’ятні наліпки з символікою «Вело Драйву». Всі гроші від продажу благодійних стікерів підуть на потреби війська.
Збір о 13.30 біля входу в парк ім. Чекмана.

Джерело: http://ngp-ua.info 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую