ye-logo.v1.2

Добровольці у зоні АТО збирають кошти на авто

Суспільство 2679
Фото: з архіву Максима Кушніра

Мінівен чи мікроавтобус бійці хочуть переобладнати на бойову машину.

«Зараз у нас катастрофічно не вистачає автотранспорту для щоденних потреб у боротьбі з окупантом. Тому ми збираємо кошти на автівку, на кшталт мінівену або мікроавтобуса, яку зможемо переобладнати у бойову машину. Адже мобільність — головна складова частина нашої роботи! - розповідає мешканець Хмельницької області Максим Кушнір, який зараз воює добровольцем у зоні АТО і є бойцем полку "Азов".
За словами Максима, бійцям полку, які беруть безпосередню участь в зачистках окупованих територій, потрібен «Фольксваген Т4» або «Мерседес Віто» (ціна нерозмитненого авто складає близько двох тисяч доларів), або ж якийсь позашляховик-пікап, який можливо бронювати та переобладнати на бойовий.
«Після останніх боїв ми втратили багато техніки, частина з якої взагалі не підлягає ремонту. На КАМАЗах зараз дуже холодно їздити, - каже Максим Кушнір. - Ситуація на околицях Маріуполя зараз дуже напружена, готуємося до серйозного бою».
Усі охочі допомогти можуть перекидати кошти на картку ПриватБанку 4149 4978 1118 0746, на ім'я КУшніра Максима Володимировича. Бійці обіцяють зробити фото- та відеозвіт про витрату коштів.

Читайте також, яким Максим Кушнір був у цивільному житті і чому він вирішив захищати Батьківщину.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую