ye-logo.v1.2

Досвід хмельничан з впровадження козацької педагогіки переймали освітяни з усієї України

Суспільство 2279
Фото: надане ХОЦТКУМ

Представники нашої області взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції.

На базі Київського національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова пройшла ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція з питань впровадження в навчальних закладах України козацької педагогіки. Хмельниччину представляли керівник гуртка «Козаченята» Тетяна Нагурна (м.Славута), голова дитячої організації «Нетішинські джури» Віталіна Ванник (Нетішин), голова дитячо-юнацької козацької організації «Сокіл. Жуківські Джури» Ліна Шинкарук та інші педагоги, які поділилися творчими доробками у цій сфері.


До речі, минулоріч на конференції схвалили досвід ДНЗ «Подоляночка» м. Славути з патріотичного виховання дошкільнят, за результатами чого видали методичний посібник «Ми нащадки козаків» за авторством Тетяни Нагурної.


«Цього разу посібник вручили кожному учаснику конференції. Отже, тепер з досвідом наших педагогів будуть знайомитись в різних куточках України», - розповідає методист Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Наталія Колесник, яка презентувала на конференції власні напрацювання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую