ye-logo.v1.2

На вулиці Хмельницького виїде сміттєвоз, вартістю понад мільйон гривень

Суспільство 2857
Фото: khmelnytsky.com

Спеціальний автомобіль самостійно висипає сміття та пресує його.

Автопарк комунального підприємства «Спецкомунтранс» поповнився новим сміттєвозом.
“Повністю автоматизований автомобіль за раз може очистити від 70 до 90 євроконтейнерів. Працівники повинні лише підкотити контейнер до сміттєвозу та після очищення повернути його на місце. Він самостійно висипає сміття та пресує його. Машину, вартістю 1 мільйон 200 тисяч гривень, придбано за кошти, виділені з міського бюджету”, - повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради.
За останні три роки це вже п’ятий спецавтомобіль, придбаний для підприємства. Попередні машини мають завантаження 50 контейнерів. Новий сміттєвоз, завдяки збільшеній вантажопідйомності, замість п’яти виходів на маршрут зробить три.
“Максимум за тиждень, після проходження всіх технічних налагоджень, новий сміттєвоз виїде на вулиці Хмельницького. Планується, що машина буде обслуговувати центральний і південно-західний мікрорайони”, - розповідає директор КП «Спецкомунтранс» Владислав Кривенчук.
У попередні місяці підприємство отримало 180 нових євроконтейнерів із запланованих 380. З міського бюджету на придбання 400 контейнерів виділено мільйон 400 тисяч, проте, у зв’язку із постійною зміною їх вартості, підприємство закупило лише 380 штук.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую