ye-logo.v1.2

Найкращі школярі Хмельницького отримають безкоштовні квитки до театру

Культура 4074

Монотеатр «Кут» розпочинає проект «Молода еліта міста».

Щомісяця у кожній школі міста Хмельницького обиратимуть десять найкращих школярів, які отримають іменні еліт-запрошення на виставу у монотеатр «Кут». І так протягом восьми місяців, за які близько трьох тисяч учнів старших класів нашого міста зможуть переглянути вісім вистав.
«Ми надсилатимемо запрошення у школу, а директор та педколектив визначатимуть найкращих учнів, які отримають запрошення. Це можуть бути діти, котрі мають досягнення у навчанні, спорті, мистецтві, мати активну громадянську позицію. Думаю, відчуття приналежності до молодої еліти міста має надихати дітей на подальший розвиток», - розповідає керівник та актор монотеатру «Кут» Володимир Смотритель.


Переглянувши одну виставу, дитина захоче подивитися наступну, переконаний актор. Таким чином відбувається залучення підростаючого покоління до театру, який має не лише мистецьке, а й виховне значення.
«Перед кожною виставою ми матимемо розмову про театр. Школярі познайомляться між собою, поспілкуються з актором», - каже Володимир Смотритель.
Проект «Молода еліта міста» розпочнеться 17 листопада, коли перші щасливці переглянуть поетичну виставу-сповідь «Не промовчи Шевченка у собі...».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую