ye-logo.v1.2

Родина з Хмельниччини потрапила в ДТП на Вінниччині

Суспільство 2810
Фото: mvs.gov.ua

Найбільше постраждало немовля: двомісячну дівчинку без свідомості доправили у реанімацію.

У аварії, яка сталась в Барському районі Вінницької області, постраждала родина з Хмельниччини. Водій легковика не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з вантажівкою.
“31-річний водій автомобіля «Daewoo Sens», житель одного з сіл Хмельницької області, в селі Слобода Гулівська Барського району на повороті не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з «КАМАЗом». Попередня причина аварії – перевищення швидкості водієм легковика”, - повідомляє прес-служба УМВС України у Вінницькій області.
Як зазначають правоохоронці, у салоні автомобіля «Daewoo» перебувало троє пасажирів: дружина водія, його двомісячна донечка та теща. Дорослі каретою швидкої допомоги госпіталізовані до хірургічного відділення районної лікарні. Найбільше постраждало немовля: дівчинку без свідомості доправили у реанімацію. Стан її здоров’я вкрай важкий.
Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на термін до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Наразі проводиться розслідування.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую